Home » katers

 

 

 


Tiko is een open wildkleur Abessijn kater 

Het is een speelse jongen en is dol op kattenkwaad. We zijn blij met deze grappige clown. Hij is niet dominant maar heeft een gezond temperament. Het is een flinke jongen van bijna 5 kilo. Deze knaap verblijft nu op het platteland. Bij dames bezoek gaat hij naar een ruim verblijf die goed afgesloten kan worden. 

Om gezond gezond nageslacht te krijgen is Tico getest op : Patella Luxatie (knieschijf), Pyruvaatkinase Defeciëntie (cysten in de nieren), PKD (veroorzaakt bloedarmoede), HCM 1/2(hart), RDAC-PRA (oogaandoening), RDY-PRA (oogaandoening), Felv (leukemie)en Fiv (Aids) en is op alle punten 100% gezond verklaart. Zijn bloedgroep is A genotype N/b.

 

Uiterlijk: Grote oren met pluimen met duim afdruk, amandelvormige helder groene ogen, de vacht is kort en glad met duidelijke ticking en warme kleur ondergrond, aalstreep, zwarten laarsjes, kin en lippen zijn wit geen medaillon of strepen.

 

Ook dames met stamboom zijn welkom.Tico staat er dekking voor recent negatief FelV en FIF geteste poezen. De dames hoeven dus niet van adel te zijn maar wel gezond en goed krols.

 

     

        

  

  

nageslacht van Tico