Home » kittens

kittens

 

Abessijn/Somali:

 

 

 

     

Moeder Pepé en vader Tico

 

De kittes kunnen half november het nest verlaten. Daarom zijn wij op zoek naar een liefdevol thuis. Liefst bij mensen het een levendig huishouden. Die een actieve, aanwezige kat waarderen. We spreken af met geïnteresseerden om kennis te maken. U kan dan zelf zien dat de kittens opgegroeid zijn in een schone en sociale omgeving. Gezellig met hun moeder, 1 tante en een mensen kind. De kittens zijn hierdoor goed gesocialiseerd.

  • Als u besluit om het kitten te kopen dan sluiten we een koopcontract af met daarin de basisgegevens van het kitten en de gegevens van koper en verkoper. Pas na kennismaking en een aanbetaling (€ 100,00) kan een kitten gereserveerd worden. 
  • het kitten is 3 maal ontwormd, gecontroleerd door een dierenarts, vlovrij, zindelijk, goed gesocialiseerd. 1x gevaccineerd, gechipt voorzien van paspoort.
  • Dit zijn de kinderen van moeder poes Pepe (Somali) en de vader is Tico (Abessijn). Om gezond nageslacht te krijgen zijn beide ouders gevaccineerd, ontwormd en getest : FIV (aids), FeLV (leukemie), Pyruvaatninase Defeciëntie (nieren), PKD (nieren, bloedarmoede), HCM 1/2/3 (hart), RDAC-PRA (oogaandoening), RDY-PRA (oogaandoening) op alle punten 99,99% gezond verklaart.
  • Bovenal hebben beide ouders een lief karakter.
  • Volgens de laatste aanbeveling vaccinatiebeleid (kattenrasvereniging NEOCAT) wordt geadviseerd om de 1e inenting pas met 12 weken te geven (met dood vaccin). De 2e enting met een interval van 3-4 weken. Dit zou in de  praktijk betekenen dat de kitten pas na 15 weken naar en nieuw thuis kunnen. Ik vind het jammer dat de nieuwe eigenaar dan de kitten periode mist. Vandaar dat ik ze eerder 1 maal gevaccineerd wil overdragen op voorwaarden dat de nieuwe eigenaar het kitten een 2e maal zal laten vaccineren.
  • Wij vragen € 475,00 per kitten. Vaste prijs.